italiaweb

Chi sono io/wie ben ik?

ik ben een vrouw van 40 jaar en heet Florence van den Bos. Ik ben helemaal bezeten van Italia (de muziek, de natuur en het eten)

Mijn ouders zijn Nederlanders en mijn vader kreeg een baan aan geboden in Italia. In Milaan ben ik geboren en we woonden in Milano Sanfelice dat ligt 8 km. buiten Milaan.

Erg leuk en veel groen.

 Het doel van deze site is om een thuis basis te vormen voor Italianen in Nederland en mensen die zich met de cultuur verbonden voelen.

Ik wil deze website over Italia maken,omdat ik er zo weg van ben en zo misschien anderen wat kan informeren. Mijn Italiaans is niet geweldig,maar ik werk er wel aan,heb ook een conversatie cursus gedaan. Mijn ouders en 2 oudere Zussen spreken en verstaan het wel en daar ben ik wel jaloers op.

Als ik iets voor in mijn website wil in het Italiaans en ik het niet weet,vraag ik het aan hen,of zoek het op in het woordenboek.

Op mijn vierde jaar ben ik met mijn moeder en 2 zusjes naar Nederland gegaan.Ik heb op een speciale basisschool gezeten, daarna ivbo richting verzorging gedaan en een kmbo opleiding bejaarden helpende,wat toch niet zo goed lag.Sinds dien ben ik al een aantal jaren in een groen kwekerij van de sociale werk voorziening aan het werk,onder begeleiding.

Vanuit dit werk heb ik een diploma mbo plantenteelt gehaald, en moet daarom planten bekijken op ziekte en beestjes, en ook bestreidings middelen spuiten.

Ik heb nu sinds  november 2014 bij een Orgideeen kwekerij in Honselersdijk, op Detacheer basis ,met nog iemand die  ik ken van de kwekerij DSW, maar zei werkte daar inmiddels al bijna 7 jaar. Nu ben al een tijd aan het  werk in Zoetermeer bij Nedgarco met een groepje en een voorman van de DSW sociale werkplaats.Daar heb ik voor de  Orgideeen kwekerij al anderhalf jaar gewerkt.

Saluto Florence van den Bos

 

 

 I

 

Recent Videos

472 views - 0 comments